The Galaxy Tab Forum: Best buy app barcode scanner and other problems - The Galaxy Tab Forum

Jump to content

Welcome to The Galaxy Tab Forum

Welcome to The Galaxy Tab Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information. Take advantage of it immediately, Register Now or Sign In.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Add events to our community calendar
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Best buy app barcode scanner and other problems

Posted 25 December 2011 - 03:06 AM (#1) User is offline   airman23 

  • Newbie
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 25-December 11

I just brought a Samsung Galaxy Tab 8.9. After playing aroung with it for a while I've noticed the following discrepancies in performance with the unit that I have

1. The best buy app barcode scanner that I've tried to use in the local Best Buy store to check some reviews of the merchandise does'nt work, I can't get the the scanner to seccessfully scan one item, also a few other bar code scanner apps don't seem to work either. I've checked to camera setting and everything seems to be ok there however I noticed that when trying to use the best buy barcode scanner the camera seems to be trying to focus going in and out but cannot successfully scan a barcode.

2. When I try to download a app from android market, the download freezes and says "Waiting to install" and just stays there. and the only way I can complete the download is to disable the wi-fi connection and then reenable it

3. At verious times when connected to my Samsung SCH-LC11 Verizon mobile Wi-Fi LTE hotspot the connection just freezes and again I have to disable and then reenable the Wi-Fi to get the connection going again. None of this happens with my Apple Ipod Touch 4th Gen

Can anybody who has a Samsung Galaxy Tab 8.9 Tell me if they are having simular problems. I suspect that I have a defective unit but I just want to be sure before I RMA it back to samsung. You prompt replies will be appreciated.

Thanks. ,
Posted Image click on the blue Signature & edit your Galaxy Tab Model & Number with your Android Version

Please edit your profile .... Signature
ADD :- your Galaxy Tab Model & Number with your Android Version .... My Galaxy Tab





Galaxy Tab Model : Not Stated
Galaxy Tab Number : Not Stated
Android Version : Not Stated

Remove Advertisements User is offline Advertisements

  • TheGalaxyTabForum.com



Posted 25 December 2011 - 04:48 AM (#2) User is offline   judoplayer 

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 12-September 11
  • LocationOregon, U.S.A.
  • Device Size:10.1
  • Device Model Number:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
  • Android Version:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

1. Yeah, some times it can be difficult to use a bar-code scanner. The apps have issues sometimes, hey, what can you do.

2. Make sure you have a good connection, do you have the WiFi only?

3. Maybe you get to far away? I'm not 100% sure on this one. Possibly could be a fault of the tab.

4. I personally have a 10.1 but have played around with many 8.9's. Also I've done a lot of tech support for them and done tons of research. I've never heard of the 3rd problem happening...
Don't Be ..... Unknown(SAD)


Please Edit your Profile


Galaxy Tab Model : 10.1
Galaxy Tab Number : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
Android Version : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Posted 29 December 2011 - 09:28 AM (#3) User is offline   eSeM 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 169
  • Joined: 11-January 11
  • LocationCity Of London
  • Device Model Number:See my Signature
  • Android Version:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

View Postjudoplayer, on 25 December 2011 - 04:48 AM, said:

4. I personally have a 10.1 but have played around with many 8.9's. Also I've done a lot of tech support for them and done tons of research. I've never heard of the 3rd problem happening...


Ditto! I have both 8.9 and 10.1 Tabs and use them every day with a WiFi connection to a 3G source (MiFi or phone) and never had such problems.

Android Devices: GT-P1000, GT-P7510(Now Sold),

SGT 8.9 GT-P7310 Android Version ?
SGT 7 Plus GT-P6210 Android Version ?
SGT 7.7 GT-P6810 Android Version ?

Nexus 7, Galaxy Nexus, Nexus One, Wildfire

Posted 03 December 2012 - 04:21 AM (#4) User is offline   qrcodeasp 

  • SPAMMER
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Banned
  • Posts: 0
  • Joined: 28-November 12
  • LocationCalifornia, U.S.A.
  • Device Size:Unknown (SAD)
  • Device Model Number:Unknown(SAD) See : Settings, About Device
  • Android Version:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

I use the Galaxy and want to have a try of the barcode scanning function. :D
Don't Be ..... Unknown(SAD)


Please Edit your Profile


Galaxy Tab Model : Unknown(SAD)
Galaxy Tab Number : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
Android Version : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

IPB Skins by Skinbox

Skin and Language