The Galaxy Tab Forum: Not able to Access internet via 3G - The Galaxy Tab Forum

Jump to content

Welcome to The Galaxy Tab Forum

Welcome to The Galaxy Tab Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information. Take advantage of it immediately, Register Now or Sign In.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Add events to our community calendar
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Not able to Access internet via 3G

Posted 28 May 2011 - 05:38 PM (#1) User is offline   Charjee 

  • Newbie
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 27-May 11
  • LocationSingapore
  • Device Size:Unknown (SAD)
  • Device Model Number:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
  • Android Version:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Hi everyone

After upgrading to gingerbread, I was not able to get 3G on a GT-P1000.
A network error has occured, Galaxy tab was not able to access internet via 3G (unable to load page or no data services).

My question is this...
I would like to use 3G data if it is out of wifi.
How do I configure 3G on my Samsung Galaxy tab GT-P1000?


Can someone help me?

Thanks
Don't Be ..... Unknown(SAD)


Please Edit your Profile


Galaxy Tab Model : Unknown(SAD)
Galaxy Tab Number : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
Android Version : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Remove Advertisements User is offline Advertisements

  • TheGalaxyTabForum.com



Posted 28 May 2011 - 05:58 PM (#2) User is offline   randopey69 

  • Newbie
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 28-May 11
  • LocationSingapore
  • Device Size:Unknown (SAD)
  • Device Model Number:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
  • Android Version:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Ur subscribers apn settings.
Don't Be ..... Unknown(SAD)


Please Edit your Profile


Galaxy Tab Model : Unknown(SAD)
Galaxy Tab Number : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
Android Version : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Posted 29 May 2011 - 04:25 AM (#3) User is offline   Charjee 

  • Newbie
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 27-May 11
  • LocationSingapore
  • Device Size:Unknown (SAD)
  • Device Model Number:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
  • Android Version:Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Thanks dude,

Now working perfectly!

Also thank to Bart Laroc for your help.

Below is the instr. given by him.

"3G ..... homepage, menu, settings, wireless & network, mobile networks, access point names, .......... if there is an apn in there, make sure its checked ..... if no apn in there, menu, reset to default ................ if that does'nt work, google for "your provider" APN ................ this should give some posts with how to set the apn for your provider"
Don't Be ..... Unknown(SAD)


Please Edit your Profile


Galaxy Tab Model : Unknown(SAD)
Galaxy Tab Number : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device
Android Version : Unknown(SAD) - See : Settings, About Device

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic



1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

IPB Skins by Skinbox

Skin and Language